The Walking Dead- World Beyond

Den tredje «Walking Dead»-serien kommer til våren – se traileren

Den tredje serien har fått en tittelen The Walking Dead: World Beyond. Nå er teaser-traileren her.

Den ny teaser-trailer til avslører en ny gruppe overlevende. Det vi allerede vet, er at serien finner sted ti år etter at zombie-katastrofen brøt ut. Historien følger en ny gruppe overlevende, unge mennesker som ikke har noe minne om livet før apokalypsen, og som har vokst opp i en farlig verden.

Serien er blitt beskrevet som en post-apokalyptisk Stand By Me, som viser til Stephen King-filmen på 1980-tallet. Vi må anta at forhold i tenåringsgjengen vil spille minst like stor rolle som kampen mot de døde.

Rollelisten inkluderer Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella og Julia Ormond.

«The Walking Dead: World Beyond» får strømmepremiere våren 2020, og vil vises på Amazon Prime. Spinoffen  Fear The Walking Dead går på HBO Nordic.