Trailer: Klart for filmutgaven av Broadway-suksessen «Cats»

25. desember er det Norges-premiere på  Oscar-vinneren Tom Hoopers filmatisering av Andrew Lloyd Webbers musikal.

Tom Hooper  har tidligere regissert  storfilmer som Kongens tale og Les Misérables. Nå tar han en av tidenes største Broadway-suksesser til kinolerretet.

Med Andrew Lloyd Webbers ikoniske musikk og en rollebesetning av dansere i verdensklasse under ledelse av den Tony-vinnende koreografen Andy Blankenbuehler  (Hamilton, In the Heights), gir han musikalen til en ny generasjon med spektakulær produksjonsdesign, avansert teknologi og dansestiler fra ballett til moderne, hip-hop til jazz, street to tap.

Den ambisiøse filmatiseringen har med seg stjernene Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, James Corden, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson og introduserer Royal Ballet-hoveddanser Francesca Hayward som får sin spillefilmdebut.