James Bond-trailer til uken

Nå er den her snart: Teaser-traileren til No Time to Die.

Det er forventet at den aller første traileren til No Time to Die, den tjuefemte Bond-filmen i rekken, slippes onsdag 4.desember, melder nettstedet MI6. Samme dag skal flere av filmens skuespillere og regissør Cary Fukunaga snakke om filmen på Good Morning America.

Det er knyttet skyhøye forventinger til det som antakeligvis blir Craigs aller siste film som agent 007. Cary Fukunaga er en av dagens mest spennende filmskapere, han har samlet et stjernelag av skuespillere og manuset er co-skrevet av den hyllede Killing Eve-skaper Phoebe Waller-Bridge. I tillegg til Craig og Malek, finner vi navn som Lashana Lynch, Ana de Armas, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Ralph Fiennes og svensk-danske David Dencik på rollelisten.

Innspillingen har foregått de siste åtte månedene i Skottland, England, Jamaica, Færøyene, Italia og ikke minst i Norge. For oss her hjemme blir det ekstra spennende å se om noen av de norske innspillingsstedene er inkludert i traileren.

Vi følger spent med!