Det er kun 14 sekunder lang, men det er nok til at vi blir begeistret.

Den aller første teaser-traileren til No Time to Die slippes ikke offisielt før onsdag. Men allerede i natt ble en liten smakebit sluppet. Vi får blant annet se Daniel Craig i heftige actionscener og 007s Aston Martin DB5 utstyrt med maskingevær bak billyktene!

No Time to Die er den tjuefemte Bond-filmen i rekken, med navn som Rami Malek, Lashana Lynch og Ana de Armas på rollelisten. Norsk premiere blir den fredag 3.april, 2020.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som frilans filmjournalist. Han har jobbet flere år som journalist for magasiner og aviser, og dekket festivaler som Cannes, Berlin, Toronto og Venezia. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen