Det er kun 14 sekunder lang, men det er nok til at vi blir begeistret.

Den aller første teaser-traileren til No Time to Die slippes ikke offisielt før onsdag. Men allerede i natt ble en liten smakebit sluppet. Vi får blant annet se Daniel Craig i heftige actionscener og 007s Aston Martin DB5 utstyrt med maskingevær bak billyktene!

No Time to Die er den tjuefemte Bond-filmen i rekken, med navn som Rami Malek, Lashana Lynch og Ana de Armas på rollelisten. Norsk premiere blir den fredag 3.april, 2020.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen