Marvel slipper «Black Widow»-trailer med Scarlett Johansson

Traileren åpnes med Johanssons karakter Natasha Romanoff som reflekterer over fortiden, inkludert jobben sin og «familien» med Avengers -besetningen. Morderen kommer hjem til Russland og finner seg selv nødt til å «gå tilbake til der det hele startet.»

Der gjenforenes hun med menneskene hun en gang kalte familie. De inkluderer «søsteren» Yelena Belova og pseudo-foreldre Iron Maiden og Red Guardian, sistnevnte frigir det fra fengselet. “One thing’s for sure, it’s going to be one hell of a reunion, sier Romanoff i traileren.

Den nyeste Marvel-filmen er en prequel i Avengers -serien. Det finner sted i løpet av det to år lange gapet mellom Captain America: Civil War og Avengers: Infinity War og er ikke en original Marvel-historie.

Black Widow har premiere 1. mai 2020.