Traileren åpnes med Johanssons karakter Natasha Romanoff som reflekterer over fortiden, inkludert jobben sin og «familien» med Avengers -besetningen. Morderen kommer hjem til Russland og finner seg selv nødt til å «gå tilbake til der det hele startet.»

Der gjenforenes hun med menneskene hun en gang kalte familie. De inkluderer «søsteren» Yelena Belova og pseudo-foreldre Iron Maiden og Red Guardian, sistnevnte frigir det fra fengselet. “One thing’s for sure, it’s going to be one hell of a reunion, sier Romanoff i traileren.

Den nyeste Marvel-filmen er en prequel i Avengers -serien. Det finner sted i løpet av det to år lange gapet mellom Captain America: Civil War og Avengers: Infinity War og er ikke en original Marvel-historie.

Black Widow har premiere 1. mai 2020.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen