Se den råe traileren til «No Time To Die» her – med klipp fra Norge

Klipp fra den 25. James Bond-filmen – og Daniel Craigs siste film i rollen er nå sluppet. traileren til den nye Bond-filmen No Time to Die, med spektakulære scener fra Nittedal og Lutvann.

«Historie er ikke snill med menn som spiller Gud»… sier James Bond (Daniel Craig) i No Time To Die.
Våpen, jenter, eksplosjoner – og frisk motorsykkelkjøring er blant ingrediensen fansen tilbys i den mest høyoktane Bond-traileren noensinne.

Den to minutters 35 sekunders traileren kommer etter at en 15 sekunders teaser ble utgitt på mandag og en serie karakterplakater på tirsdag.

Filmen er skutt i London, Jamaica, Norge og Italia, og inneholder gjensyn med Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Lea Seydoux og Jeffrey Wright sammen med Daniel Craig, i sin siste rolle som 007. Med i rollebesetningen er Rami Malek som en Bond baddie og Lashana Lynch som den kvinnelige agenten som overtar Bonds nummer.

Tilhengeren viser viktige elementer i filmen, inkludert Bonds gigantsprang fra en viadukt på en motorsykkel.

Snublet i startet

Prosuksjone av filmen kom skjevt ut i starten filmen da Danny Boyle trakk seg som  regissør i ellevte time. Det førte til en betydelig utsettelse.

Cary Fukunaga ble brakt om bord for å erstatte Boyle, og Craig rekrutterte Phoebe Waller-Bridge for å polere manuset. En nye forsinkelse kom under innspillingen da Daniel Craig samt  en eksplosjon på settet og arrestasjonen av en mann som ble funnet å ha skjult kameraer i Pinewood-studioene.

No Time To Die nar norsk premiere 3. april 2020.