Thomas Jane skal filmatisere Stephen Kings «From a Buick 8». Skuespilleren, som er med i blant annet The Mist og 1922, kan tydeligvis ikke få nok av Stephen King.

Thomas Jane skal produsere en filmatisering  av romanen «Fra en Buick 8», skriver Deadline. Handlingen finner sted i en liten by i Pennsylvania, der politiet har holdt en mystisk Buick skjult i 20 år. Men når byen blir rammet av merkelige og overnaturlige hendelser, viser det seg at det ikke er noen vanlig vogn.

– Det er et spennende og personlig prosjekt for oss, der vi utforsker et unikt strukturert mysterium som spenner over 70-, 80-, 90- og epoken etter 11. september, sier Jane og hans produsentkollega.

Sommeren 2018 var «From a Buick 8» i ferd med å bli filmet av William Brent Bell, men prosjektet kom aldri forbi planleggingsstadiet.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen