Disneys nye trailer for «Mulan» viser at det ikke er noen remake: Se den her

Regissør Niki Caro tuller tydeligvis ikke med Mulan når Disney i 20202 går videre med sine live-action utgaver.

Det er et storlagent epos Disney presenterer i sin ny trailer for filmen. Dette ser ut som deres mest imponerende live-action filmatisering til nå.

Dette nye traileren følger opp sommerens teaser-trailer og viser dybden i denne nyinnspillingen. Etter at sommeren livi-action av Løvenes konge fikk en heller slakk mottagelse,  er det mye som tyder på at Mulan skal løfte live-action-filmene igjen.

Se om du er like imponert over traileren nedenfor.

Mulan er basert på både det originale narrative diktet “The Ballad of Mulan” og musikalen fra 1998. Liu Yifei som har hovedrollen, Donnie Yen er kommandør Tung, Jason Scott Lee har rollen som Böri Khan, Yoson An som Cheng Honghui, Gong Li er Xianniang  og Jet Li har rollen som keiseren.

Mulan har premiere 25. mars 2020.