Døende Star Wars-fan fikk se «The Rise of Skywalker»

Disney-sjefen Bob Iger organiserte en privat screening for en pasient i England. En Star Wars-fan i England fikk sitt siste ønske oppfylt: å se den nye Star Wars-filmen The Rise of Skywalker før han dør.

Mannen, som er innlagt på Rowan’s Hospice i britiske Hampshire med en livstruende sykdom, kontaktet Disney via Twitter – og fikk gode nyheter fra selve sjefen – Bob Iger.

«Takk til alle som gjorde det mulig,» skriver han i en uttalelse. “I denne forferdelige situasjonen har du hjulpet meg å skape gode minner og gi glede til familien min. Jeg er en stor Star Wars-fan og går gjennom noe forferdelig. Jeg tenkte også at jeg ikke ville få se filmen jeg hadde ventet siden 1977! Jeg kan ikke tro det, det føles som å vinne i lotto! »

Pasientens kone benytter anledningen til å takke Disney og «den enorme støtten fra Star Wars-samfunnet,» ifølge Deadline. Rowans Hospice meddelser i  en tweet at pasienten har blitt vist filmen på en bærbar datamaskin sammen med sønnen.