Disney-sjefen Bob Iger organiserte en privat screening for en pasient i England. En Star Wars-fan i England fikk sitt siste ønske oppfylt: å se den nye Star Wars-filmen The Rise of Skywalker før han dør.

Mannen, som er innlagt på Rowan’s Hospice i britiske Hampshire med en livstruende sykdom, kontaktet Disney via Twitter – og fikk gode nyheter fra selve sjefen – Bob Iger.

«Takk til alle som gjorde det mulig,» skriver han i en uttalelse. “I denne forferdelige situasjonen har du hjulpet meg å skape gode minner og gi glede til familien min. Jeg er en stor Star Wars-fan og går gjennom noe forferdelig. Jeg tenkte også at jeg ikke ville få se filmen jeg hadde ventet siden 1977! Jeg kan ikke tro det, det føles som å vinne i lotto! »

Pasientens kone benytter anledningen til å takke Disney og «den enorme støtten fra Star Wars-samfunnet,» ifølge Deadline. Rowans Hospice meddelser i  en tweet at pasienten har blitt vist filmen på en bærbar datamaskin sammen med sønnen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen