Kommer sommeren 2020 – nå er «Ghostbusters: Afterlife»-traileren sluppet

Jason Reitmans høyt etterlengtede oppfølger kommer på kino i juli 2020. Ghostbusters: Afterlife fungerer som en direkte oppfølging av de to originale filmene. Ikke overraskende ser det ut som det bare er å glede seg!

I likhet med teaser-traileren som kom i januar, er denne full av nostalgi, og beviser at Sony, Columbia og Ghost Corps prøver virkelig hardt å trylle frem magien som gjorde dette til en så varig franchise for flere tiår siden.

Se om de lyktes nedenfor.

I hovedrollene finner Carrie Coon, Finn Wolfhard, McKenna Grace og Paul Rudd. I  den nye filmen følger vi en familie som sporer arven deres tilbake til en liten by i Oklahoma, hvor de lærer om arven og de uhyggelige hemmelighetene til selve byen.

Sammen med dem er selvfølgelig stjernene i originalfilmen fra 1984, spesielt Bill Murray som Dr. Peter Venkman, Dan Aykroyd som Dr. Ray Stanz, Ernie Hudson som Winston Zeddemore, Sigourney Weaver som Dana Barrett, og Annie Potts som Janine Melnitz .

Ghostbusters: Afterlife ankommer 10. juli 2020.