Ny trailer: Her gjør Wonder Woman et gnistrende comeback

Superhelten møter 80-tallet i den nye filmen. Traileren til Wonder woman 1984 tar oss frem til 1980-tallet etter det første filmbesøket på 1910-tallet.

Plutselig dukker Dianas (Gal Gadot) store kjærlighet Steve Trevor (Chris Pine) opp igjen til tross for at han er død – vi må vente på forklaringen der. Nå råder den kalde krigen og Diana møter en ny fiende, Cheetah (norsk-amerikanske Kristen Wiig), som er kjent for alle fans av Wonder Woman.

Vi ser ikke mye av Cheetah, men det er det mulig for fremtidige trailere vil rette på. Pedro Pascal spiller Maxwell Lord, skruppelløs forretningsmann i Wonder Woman-serien. I tillegg vil Connie Nielsen og Robin Wrights Amazon fra den første filmen gjøre et slags comeback.

Det føles som Wonder Woman vil forbli i trygge hender så lenge Patty Jenkins står for regien.

Wonder woman 1984 har kinopremiere 5. juni.