Netflix slipper premieredato for nye «Narcos: Mexico»

Det var i november 2018 at Netflix ga ut sin første spinoff-sesong Narcos: Mexico, som spoler tilbake til 1980-tallet Mexico – for et dypdykk i hvordan narkotikakartell fikk fotfeste i landet.

13. februar er endelig ventetiden på den andre sesongen av Narcos: Mexico over. I løpet av den andre sesongen av  vil vi se hvordan Scoot McNairys karakter, introdusert akkurat på slutten av den første sesongen, starter jakten på mannen som er ansvarlig for drapet på Kiki Camarena.

Narcos og Netflix har vært synonyme de siste årene med at førstnevnte har blitt en av de mest suksessrike franchisene på strømmetjenesten til dags dato. Også spinoffen Narcos: Mexico har gjort en fenomenal jobb med å vise frem hvor spennende historier omkartellet fenger publikum. Her er alt vi vet så langt på Narcos: Mexico sesong 2 kommer snart til Netflix.

Serien er skapt av Carlo Bernard, Chris Brancato og Doug Miro og er basert på de virkelige hendelsene som involverer fremveksten og fallet av Guadalajara-kartellet og døden til en DEA-agent som utløste krigen mot narkotika.

I følge Hollywood Reporter blir McNairys karakter beskrevet av seriens showrunner (Eric Newman) som en sta DEA-agent, som ikke alltid følger alle reglene. Noe som trolig er akkurat det som trengs for å få tilgang til den smarte Félix Gallardo (Diego Luna), som kommer tilbake i den nye sesongen.