Musikalen «Cats» slaktes av kritikerne

Tom Hoopers store julefilm får katastrofalt dårlige anmeldelser. Å se kjente skuespillere som Ian McKellen og Judi Dench vandre rundt som animerte katter bærer galt av sted. 

Skal vi tro internasjonale anmeldere er filmen katastrofalt  dårlig. Størst oppsikt vekker anmeldelsen i til den profilerte anmelder i britiske The Guardian, Peter Bradshaw. Han gir filmen  en 1´er og slakter filmen i en anmeldelse skrevet i formen av et dikt.

Cats ble vist for kritikere i forkant av helgens amerikanske premiere, og de fleste har skjerpet klørne og frest ut sin misnøye:

“Filmen er ikke for alle. Det er en cheesy b-film som ser ut til å ønske å erstatte Rocky Horror Picture Show  ved midnattsvisninger, «skriver USA Today.

«Ja, det er så ille som det ser ut,» hevder AV Club. Musikken i Cats har alltid vært latterlig og latterliggjort. Men Tom Hooper kan ikke engang gjøre det campy på riktig måte. »

«Det er magisk at denne filmen til og med eksisterer, i all sin uanstendige absurditet,» kommenterer Vulture, og fremhever «horribelt filmskaping og forbløffende talenter».

Chicago Tribune gir den laveste karakter med ordene: «Er dette 2019’s verste film, eller bare årets siste fiasko?»

Med 74 anmeldelser på Rotten Tomatoes, har Cats fått den bunnløse karakteren 16% Fresh.