Leonardo DiCaprio: Vi trenger strømmeprodusentene når Hollywood ikke stiller opp

Martin Scorsese har tidligere gått ut og sagt at hadde det ikke vært for Netflix hadde det ikke blitt noen The Irishman. Nå går også en av mesterregissørens faste skuespillere ut og forsvarer strømming.

Til Deadline sier Leonardo DiCaprio: – Vi trenger kinoopplevelsen, å se en film på kinolerretet med skikkelig lyd. Vi trenger også et sted som ikke har blitt offer for Hollywood-studioer. Begge er nødvendige. Hvis mange filmer ikke finansieres av studiosystemet, har vi nå noe andre som er villige til å gjøre den biten.

DiCaprio har vanskelig for å forstå redselen for strømming:- La meg spørre deg, hvorfor denne frykten? Vi har tidligere klart overgangen til VHS, DVD og kinoen greier denne også. Vi overlevde trinnet fra stumfilm og tv´ens fremvekst. Hva er vitsen med å være redd for noe som likevel er uunngåelig? Når du hvor vanskelig det er å skaffe filmer DVDer og VHS i dag, vil jjeg gjerne set at det finnes noen andre som lever fantastiske filmer

DiCaprios neste film  blir nok en film i regi av Martin Scorsese – Killers of the Flower Moon – hvor han skal spille mot Robert De Niro.