Scorsese, De Niro og DiCaprio gjenforenes i nye film

Martin Scorsese er ikke før ferdig med den glimrende The Irishman før han går i gang med sin neste storfilm. Killers of the Flower Moon starter innspillingen i mars 2020.

Tilbake i 2017 dukket de første ryktene opp om at Scorsese så på en filmatisering av David Granns sakprosa bok «Killers of the Flower Moon» ikke bare som et nytt prosjekt, men også som en mulighet til å gjenforene Leonardo DiCaprio og Robert De Niro.

Innspillingen forventes å starte i mars.  Det kan også forklare hvorfor DiCaprio trakk seg fra rollen i Nightmare Alley i regi av  Guillermo del Toro, som begynner å skyte samtidig.

Killers of the Flower Moon forteller den sanne historien om de mystiske drapene på Osage-indianerne i Oklahoma, da det ble funnet olje på reservatet deres på 1920-tallet. Saken var en av de første store sakene til FBI.

Mord og konspirasjon

På 1920-tallet var de rikeste menneskene per capita i verden medlemmer av Osage-indianerstammen i Oklahoma. Etter at det ble oppdaget olje under landet deres, skaffet de seg biler med privatsjåfører, bygde herskapshus og sendte barna sine til Europa for å studere.

Så, en etter en, begynte Osage-indianerne å bli drept. Da dødsfallet steg, tok FBI saken. Men byrået kom ingen vei med etterforskningen. I desperasjon vendte den unge direktøren, J. Edgar Hoover, seg til en tidligere Texas Ranger ved navn Tom White for å avdekke mysteriet. Sammen med Osage-indianerne begynte han og hans undercover-team å avsløre en av de største konspirasjonene i amerikansk historie.