Guy Ritchies kommende film The Gentlemen har en ny trailer som får Matthew McConaughey til å se tøffere ut enn noen gang før.

The Gentlemen er en krimkomedie om en weed-kongen Michey (McConaughey) som prøver å forhindre en gruppe skurker fra å bli frarøvet virksomheten sin når  han vil selge marihuana-imperiet sitt. Avgjørelsen utløser et kaotisk ras av rykter, bestikkelser og utpressing i Londons kriminelle underverden.

I klippet truer McConaughey med å skyte alle som kommer etter marihuana-businessen eller gutta hans.  Med seg har Ritchie som vanlig et imponerende cast:  Hugh Grant, Henry Golding, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan og Colin Farrell.

The Gentlemen er Ritchies første live-action etter Disneys Aladdin. Kjenner vi Ricthie rett fra tidligere filmer som  Sherlock Holmes og Snatch, får vi vittig og vill krimkomedie.

The Gentlemen har norsk premiere 28. februar.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen