Matthew McConaughey er råbarket marihuana-dealer i Guy Ritchies «The Gentlemen»

Guy Ritchies kommende film The Gentlemen har en ny trailer som får Matthew McConaughey til å se tøffere ut enn noen gang før.

The Gentlemen er en krimkomedie om en weed-kongen Michey (McConaughey) som prøver å forhindre en gruppe skurker fra å bli frarøvet virksomheten sin når  han vil selge marihuana-imperiet sitt. Avgjørelsen utløser et kaotisk ras av rykter, bestikkelser og utpressing i Londons kriminelle underverden.

I klippet truer McConaughey med å skyte alle som kommer etter marihuana-businessen eller gutta hans.  Med seg har Ritchie som vanlig et imponerende cast:  Hugh Grant, Henry Golding, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan og Colin Farrell.

The Gentlemen er Ritchies første live-action etter Disneys Aladdin. Kjenner vi Ricthie rett fra tidligere filmer som  Sherlock Holmes og Snatch, får vi vittig og vill krimkomedie.

The Gentlemen har norsk premiere 28. februar.