Frost 2 hadde Norgespremiere på kino over hele landet 1. juledag. Etter 5 dager var filmen sett av 300 986 personer.

Disse tallene knuser alle tidligere rekorder og gir filmen den største 5-dagers åpningshelg noensinne, både hensyn til besøk og inntekter. Filmen er nå sett av hele 342 815 personer og gir en fantastisk avslutning på kinoåret 2019.

Også globalt er filmen ekstremt populær og slår rekorder på box-office. Allerede tidlig i desember viste det seg at filmen ville slå gammel rekord og passerer $10 milliarder på Worldwide Box Office.

Filmen er tilgjengelig på kino i Norge med både norsk og samisk tale, samt original versjon på engelsk.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen