Traileren bekrefter premieren på Marvel-seriene Falcon & Winter Soldier og WandaVision.

Noen av 2019 største kinosuksesser som The Lion King, Aladdin og Toy Story 4 vil vises på tjenesten i 2020. Traileren bekrefter også at Marvels nye originale serie Falcon & Winter Soldier og WandaVision vil komme i løpet av året-

Til høsten er det også klart for for andre sesong av Star Wars-serien The Mandalorian. I

Disney + ble lansert i USA, Canada og Australia i høst. Tjenesten når flere land i Europa 31. mars. Om Norge er en av dem er ikke bekreftet ennå.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen