Se nå: Netflix slipper «Ragnarok»-trailer i dag

 Klart for mer norrøn mytologi fra Norge. I dag slipper Netflix hovedtraileren for Ragnarok. Serien er skrevet av  Adam Price (Borgen, Herrens Veje), og  lanseres eksklusivt på Netflix i hele verden den 31. januar 2020.

Ragnarok er et oppvekstdrama som bygger på, og bidrar til, en ny og overraskende vri på Norrøn mytologi. Serien er satt til den lille, fiktive byen Edda, som ligger et sted i den storslåtte norske naturen.

Historien spinner rundt innbyggerne i Edda, der ikke alle nødvendigvis er helt slik de utgir seg for å være. Sammen med dem får vi se en verden i rask endring: smeltende breer, varme vintre, og voldsom nedbør. Noen vil kanskje si at vi er på vei mot nok et Ragnarok? Om ikke noen griper inn i tide…

Den norskspråklige serien i seks deler er produsert av danske SAM Productions, et dansk manusforfatter-basert produksjonsselskap. Adam Price (av mange kjent fra matprogrammet «Brødrene Price») fungerer som skaper, manusforfatter, og eksekutiv produsent.

Skuespillerne i Ragnarok inkluderer David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Tani Mathias Hansen (Oscar), Danu Suntharasigamany (Iman), Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist, og Gísli Örn Garðarsson.