Nå kommer tredje sesong med «Westworld» -se kryptisk teaser

I den tredje sesongen av Westworld står en rekke nye, prominente navn på rollelisten, blant andre Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (Master of None) og Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).

Det blir også et gjensyn med kjente fjes fra de foregående sesongene, som Evan Rachel Wood i rollen som Dolores, Tessa Thompson som Charlotte, Thandie Newton som Maeve, Ed Harris som The Man in Black, Luke Hemsworth som Stubbs, Simon Quarterman som Lee Sizemore, Rodrigo Santoro som Hector Escaton, og Jeffrey Wright som Bernard.

Westworld er skapt av Jonathan Nolan & Lisa Joy, som også regisserer flere episoder og fungerer som seriens utøvende produsenter sammen med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis og Ben Stephenson.

Serien er basert på filmen Westworld, skapt av Michael Crichton. De to første sesongene av Westworld har mottatt til sammen 42 Emmy-nominasjoner, og vunnet for blant annet Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Thandie Newton).

Tredje sesong av Westworld består av 8 episoder og har premiere 16. mars på HBO Nordic.