«Nattsvermeren» får en fortsettelse i TV-serien «Clarice»

Hva skjedde med Clarice Starling etter møtene hennes med Hannibal Lecter? CBS vil finne ut av det med en ny krimserie.

TV-serien Hannibal, med Mads Mikkelsen, har tiltrukket seg et stort antall fans over hele verden. Snart er det tid for nok et mørkt TV-drama basert på karakteren til Thomas Harris.

CBS kunngjorde i dag at de utvikler Clarice-thriller-serien med fokus på FBI-agenten Clarice Starling. Oscar-vinnende Jodie Foster spilte henne i 90-talls-thrilleren Nattsvermeren, der hun hilste på kannibalen Hannibal Lecter i cellen for å få hjelp til å fange mordere.

Den nye serien skal etter sigende finne sted ett år etter hendelsene i filmen, nærmere bestemt i 1993, da Clarice jager seriemordere og seksuelle krenkere i Washington DC. Seriens skapere Alex Kurtzman og Jenny Lumet ser frem til å utforske «en resolutt og sammensatt» Clarice i dybden.