Prinsesse Meghan Markle signerer voiceover-avtale med Disney

Nyheten kommer dager etter det såkalte “Megxit” Instagram-innlegget, der Meghan Markle og mannen hennes prins Harry kunngjorde at de ville “trekke seg tilbake” fra noen av sine kongelige oppgaver for å tilbringe mer tid i Nord-Amerika og bli “økonomisk uavhengig.»

Prinsesse Meghan Markle har signert en voiceover-avtale med Disney. I stedet for betaling, fastsetter kontrakten et bidrag til en veldedighet for dyrelivet som Markle velger. Få detaljer har kommet frem til ennå, men som The Times først rapporterte, ble hennes første voiceover-prosjekt spilt inn før jul. Når det gjelder donasjonen, sender kunstneren også kjent som hertuginnen av Sussex Disneys penger til Elephants Without Borders.

Det legges merke til at Disney-jobben ble spilt inn flere uker før hertugen og hertuginnen gjorde det kjent at de trakk se tilbake. Dette faktum, kombinert med veldedig kompensasjon, tyder på at voiceoveren hennes sannsynligvis var ganske kort.