Natasha Romanoff kommer hjem til Russland i en actionfylt prequel.

En ny trailer til Black Widow har kommet med flere klipp fra den kommende Marvel-filmen. Det ser ut som regissør Cate Shortland har satt sammen en fartsfylt og eksplosiv spionhistorie med vibber av Captain America: The Winter Soldier.

Scarlett Johansson, David Harbor og Florence Pugh spiller en annerledes familie med dødelige ferdigheter og russisk aksent.

Flere scener i Black Widow er innspilt  i Norge samtidig med James Bond-innspillingen, men slapp samme medieoppmerksomhet. Innspillingen foregikk  i Sæbø i Ørsta i mai sist år.

Black Widow kommer på kino 29. april.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen