Den 18 år gamle sangerinnen blir den yngste noensinne som har spilt inn en Bond-sang.

Forrige uke ble det klart at Hollywood-veteranen Hans Zimmer forsyner den nye Bond-filmen med musikk. Nå vet vi også hvem som synger tittelsporet – oppdraget har gått til den 18 år gamle stjerneskuddet Billie Eilish. Hun blir dermed den yngste noensinne som har sunget i en Bond-film.

Eilish har allerede skrevet sangen sammen med broren, artisten Finneas, og hun kommenterer på Twitter at «det føles sprøtt».

– Å gjøre tittelsporet til en film i en så legendarisk filmserie er en enorm ære. James Bond er den kuleste filmfranchisen noensinne. Jeg er fortsatt sjokkert.
Tidligere ikoniske Bond-sanger er fremført av blant andre Shirley Bassey, A-ha, Tina Turner, Madonna og Adele.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen