James Bond kan være svart, men aldri kvinne

Produsentene er åpne for en svart James Bond. Men rollen vil aldri bli spilt av en kvinne, ifølge Barbara Broccoli.

For Bond-produsentene Barbara Broccoli og Michael G. Wilson er det store spørsmålet nå hvem som skal ta over etter Daniel Craig. Han har sin femte og siste Bond-rolle i No Time To Die.

Internett flommer over i spekulasjoner om hvem som blir den neste James Bond – alt fra Idris Elba til en kvinnelig agent 007. Barbara Broccoli er åpen for en farget skuespiller og sier til Variety:

– Han kan ha hvilken som helst hudfarge, men han er en mann. Jeg tror på å skape nye kvinnelige karakterer – sterke kvinner. Jeg er ikke veldig interessert i å ta en mannlig karakter og la en kvinne spille ham. Jeg synes kvinner er mye mer interessante enn det.

I det samme intervjuet sier produsentene kan forestille seg fremtiden til 007 på en strømmetjeneste, når tidene endrer seg.

– Vi lager disse filmene for et publikum. Vi ønsker at de hovedsakelig skal sees på det store lerretet. Men vi må også tenke på fremtiden. Våre fans bestemmer hvordan de vil få underholdningen. Vi lukker ingen dører dører, fordi beslutningen er deres – ikke vår.