MyFrenchFilmFestival er en unik mulighet film til å se franske filmer som ikke har kommet til Norge. Spillefilmene kan du se for 1.99 Euro mens kortfilmene er gratis. Filmene er tilgjengelige frem til 16. februar.

Fjorårets  festival hadde over 10 millioner visninger. For den 10. utgaven av MyFrenchFilmFestival er 31 filmer organisert rundt seks tematiske seksjoner. Du vil se historier mellom drøm og virkelighet i «Is This Real?»-programmet, en stor dose humor og det absurde i «Say Cheese!»-programmet -og skildringer av væpnede konflikter og geopolitikk fortid og nåtid i «On the Frontline». «All About Women» feirer kvinner i alle deres mangfoldighet, mens «Teen Spirit» utforsker de emosjonelle opp- og nedturene til unge mennesker.

HER KAN DU SE FILMENE

Med Les Misérables av Ladj Ly, som representerer Frankrike  Oscar for beste internasjonale spillefilm, ser festiavalen tilbake på skildringer av fransk forsteder i seksjonen Special Screeninga. Og for første gang et program med  animasjonsfilmer rettet mot ungt publikum med My Little Zoo, sammen med et utvalg av innovative arbeider gruppert sammen i New Horizons.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen