Quentin Tarantino planlegger å skrive og regissere «Bounty Law»-serie

I sommer sa Tarantino at han hadde skrevet fem episoder av den fiktive Bounty Law-serien som vises i hans Oscar-nominerte epos, Once Upon a Time in Hollywood. Nå sier han at han vil lage serien.

I et nytt intervju med Deadline gjentar Tarantino ideen, og understreket at Bounty Law-serien er et av de mange prosjektene han hadde før han skal “pensjonere seg” med en 10. film: «Når det gjelder Bounty Law så vil jeg gjøre den. Det vil ta meg halvannet år. Jeg hat skrevet fem halvtimes episoder. Så jeg skal gjøre den, og jeg vil regissere alle episodene. ”

Han ser på Bounty Law som en serie som er frittstående og uavhengig av Once Upon a Time in Hollywood.

«Den ble introdusert i Once Upon a Time in Hollywood, men jeg anser den ikke egentlig som en del av den filmen selv om den er det,» sier han. “Dette handler ikke om at Rick Dalton spiller Jake Cahill. Det handler om Jake Cahill.

Tarantino sier at serien er inspirert av klassiske tv-serier  som Wanted, Dead or Alive, The Rifleman og Tales of Wells Fargo, den typen show som Rick var med på  i Once Upon a Time in Hollywood.

Hvorvidt DiCaprio vil være med gjenstår å se. Tatt i betraktning at rollen som Rick Dalton ga ham en Oscar-nominasjon nylig – og gode vinnersjanser – ville ingen bli overrasket om han melder seg på. Hvis noen kan få ham til å ta spranget over til tv så er det absolutt Tarantino.

I det samme intervjuet forteller han ogå litt mer  om sin tiende og siste film og antyder at det kan ha noen åndelige bånd til spillefilmdebuten: «Det er en navlestreng fra den tiende filmen til Reservoir Dogs,» sier han.