«Bambi» blir neste Disney remake

Den animerte klassikeren fra 1942 skal igjen traumatisere barn. Filmen fikk tre Oscar-nominasjoner i sin tid.

Disney er ikke helt ferdig med nyinnspillinger av sine animerte klassikerne  – selv om vi løpet av et par år har fått Dumbo, Aladdin, Lion King og Lady og Landstrykeren. Neste for tur er Bambi fra 1942. Den originale filmen handlet om en ung hjort som prøvde å få fotfeste i livet etter at moren ble brutalt skutt av jegere.

Bambi var den første, men ikke den siste Disney-filmen der hovedpersonens foreldre dør i en emosjonell scene. Hold lommetørklærne klare når nyinnspilling når kinoene.

Hollywood Reporter kunngjør at Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider og Captain Marvel) og Lindsey Beer (kommende Chaos Walking og Silver Sable) skriver manuset. Den nye Bambi vil trolig bli utviklet med samme teknologi som Jon Favreaus CGI-animerte og realistiske Lion King.