HBO satser stort på den nye miniserien The Undoing med manus av David E. Kelley (Big Little Lies, Mr. Mercedes) og Susanne Bier som regissør der Nicole Kidman spiller en av hovedrollene.

I The Undoing er TV-ekteskapet med Alexander Skarsgård erstattet med et nytt med Hugh Grant. De spiller ekteparet Jonathan og Grace Sachs. I likhet med Big Little Lies ser det også ut til at Kidmans rollefigur havner i sentrum av en tragedie som begynner samme dag som Grace, en suksessfull New York-psykolog, gir ut sin første bok.

I tillegg til Kidman og Grant i hovedrollene, finner vi også Donald Sutherland, Edgar Ramírez, Noah Jupe, Matilda De Angelis, Ismael Cruz Cordova, Michael Devine og Lily Rabe i skuespiller-ensemblet.

Alle episodene er regissert av Susanne Bier. Serien kommer mest sannsynlig på HBO Nordic i mai.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen