I dag er «Homeland» tilbake – klart for åttende og siste sesong

Det er på tide å ta farvel med Carrie Mathison. I dag er det premiere på åttende og siste sesong.

I seriens siste sesong er Carrie Mathison (Claire Danes) under rehabilitering etter flere måneder i russisk fangenskap. Saul (Mandy Patinkin) har et tøft oppdrag som går ut på å avslutte den «evige krigen» Afghanistan og er avhengig av Mathisons ekspertise i forhandlinger med Taliban, selv om medisinsk ekspertise fraråder å utsette henne for det. Han ber henne bli med på et siste oppdrag.

Førsteprioritet for president Warner (Beau Bridges) er å avslutte krigen i Afghanistan. Derfor sender han Saul (Mandy Patinkin) til Kabul for å megle fred. Til tross for Carries (Claire Danes) skader, ber Saul henne om å komme å hjelpe ham – «en siste gang».

Episodene vil bli vist på TV2 Sumo mandager klokka 19.45 (dagen etter at de blir vist i USA), og starter i kveld – og på TV2 Zebra en uke seinere. Episodene vises også i SVT1 søndager klokka 21.45 med start 16. januar.

I avslutningssesongen er også Maury Sterling, Linus Roche, Costa Ronin, Nimrat Kaur, Numan Acar, Sam Trammell og Claire Danes ektemann Hugh Dancy i rollebesetningen.