Daniel Craig og No Time to Die-teamet avlyser Kina-turnéen etter virusutbruddet. En planlagt gallapremiere i Beijing blir stanset på grunn av corona-viruset.

Tanken var at Daniel Craig, regissør Cary Fukunaga og flere skuespillere fra No Time to Die skulle lage en presseturné gjennom Kina. Av sikkerhetsmessige årsaker blir det ikke det noe av det, skriver Deadline.

Bekymringen for coronaviruset er stor, og foreløpig er det mye uklarhet. I Kina har over 1600 mennesker omkommet så langt av viruset.
No Time to Die får norsk kinopremiere 3. april.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen