B25_20666_RC2 James Bond (Daniel Craig) and Nomi (Lashana Lynch) work together in NO TIME TO DIE, a DANJAQ and Metro Goldwyn Mayer Pictures film. Credit: Nicola Dove © 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.

Corona-viruset stopper Bond-premiere

Daniel Craig og No Time to Die-teamet avlyser Kina-turnéen etter virusutbruddet. En planlagt gallapremiere i Beijing blir stanset på grunn av corona-viruset.

Tanken var at Daniel Craig, regissør Cary Fukunaga og flere skuespillere fra No Time to Die skulle lage en presseturné gjennom Kina. Av sikkerhetsmessige årsaker blir det ikke det noe av det, skriver Deadline.

Bekymringen for coronaviruset er stor, og foreløpig er det mye uklarhet. I Kina har over 1600 mennesker omkommet så langt av viruset.
No Time to Die får norsk kinopremiere 3. april.