AMC vil ikke vise den nye James Bond-filmen No Time To Die.

Se nå: Ny bakomfilm med Fukunaga om «No Time to Die» og James Bond

No Time to Die er den 25. filmen i James Bond-franchisen og femte og siste gang Daniel Craig skal spille tittelrollen som Bond. I den nye bakomfilmen forteller og viser Cary Joji Fukunaga om de imponerende scenene.

Fukunaga sier: «Som forfatter og regissør var det viktig å oppdage Bond.» I No Time to Die har Bond vært pensjonist i fem år og fansen vil få se den mannen han har blitt.

Bond har forlatt aktiv tjeneste og nyter et rolig liv på Jamaica. Hans fred er kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp for å be om hjelp. Oppdraget er å redde en kidnappet forsker. Det viser seg å være langt mer forrædersk enn forventet, og fører Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

Fukunaga kaller ham et “såret dyr” og en mann ut i en verden han ikke lenger forstår.