James Bond-filmene eksklusivt til Viaplay

– Det er mange Bond-nerder på kontoret som jublet litt ekstra i dag. Dette er en perfekt oppladning til den nye kinofilmen, forteller Fredrik Olimb i Viaplay Norge til Cinema.

1. mars kommer alle de tjuefire offisielle James Bond-filmene eksklusivt på strømmetjenesten Viaplay. Dette skjer i forbindelse med den tjuefemte Bond-filmen No Time to Die, som har verdenspremiere på kino 3. april.

Viktigheten av Bond

– Dette er fantastiske nyheter for Viaplay. Vi har alltid hatt et sterkt filmutvalg med både klassikere og flere nye filmer enn noen annen strømmetjeneste. Med denne samlingen bekrefter vi igjen hvor viktig film er for tilbudet vårt. Det er mange Bond-nerder på kontoret som jublet litt ekstra i dag. Dette er en perfekt oppladning til den nye kinofilmen, forteller Fredrik Olimb, pressesjef, Viaplay Norge, til Cinema.

Fra 1. mars til 31. mai er samtlige tjuefire Bond-filmer, i tillegg til den uoffisielle Never Say Never Again (1983), på Viaplay. I august kommer også No Time To Die på strømmetjenesten.

Gleder seg til kinopremieren 

Olimb gleder seg stort til kinopremieren på den nye Bond-filmen, den femte og siste filmen med Daniel Craig.

– Jeg er veldig spent på No Time To Die, ikke minst på grunn av Rami Malek, som jeg er stor fan av. Det er et spennende utgangspunkt at Bond har vært ute av tjeneste i fem år. Hva det gjør med ham som karakter, hvem har han blitt etter alle disse årene? I tillegg digger jeg filmens låt av Billie Eilish. Den synes jeg er nedtonet, elegant og samtidig veldig Bond.