Elle og Dakota Fanning spiller søstre i «The Nightingale»

Krigsdramaet The Nightingale skal regisseres av Mélanie Laurent. I filmen møtes søstrene Elle og Dakota Fanning for første gang på lerretet.

De skal spille to små søstre som vokser opp i Frankrike kort tid før andre verdenskrig bryter ut. Den virkelighetsbaserte historien henter inspirasjon fra kvinner som kjempet for den franske motstandsbevegelsen. De hjalp fanger til å flykte fra nazistene og gjemte jødiske barn, skriver The Wrap.

Filmen er basert på Kristin Hannahs bok «The Nightingale» fra 2015. Franske Mélanie Laurent som står for regien er mest kjent som skuespiller og sanger. Hun spilte rollen som Shosanna Dreyfus i Quentin Tarantinos Inglourious Basterds. Hun har også skrevet og regissert kortfilmer. De moins en moins ble nominert til prisen for beste kortfilm ved filmfestivalen i Cannes i 2008.