CANNESSERIES er nettopp avlyst og utsatt til oktober

Den store internasjonale tv-seriemessen, CANNESSERIES Sesong 03, skulle skulle gått av stabelen 27. mars til 1. april. Den blir nå utsatt til 9. til 14. oktober 2020 melder festivalen.

Det nye tidspunktet er sammenfallende med det årlige MIPCOM-markedet som foregår 12. til 15. oktober. Denne datoendringen har blitt gjort på grunn av usikkerhet med hensyn til Coronaviruset.

«Med tanke på den raskt utviklende situasjonen, har vi tatt den vanskelige beslutningen om å utsette festivalen. Det er vårt ansvar å beskytte helsen til gjester, profesjonelle og publikum.» sier Fleur Pellerin, president for CANNESERIES. «Vi jobber i dag for å opprettholde CANNESERIES som festival, feiringen og arrangementet som det alltid har vært. Vi vil uttrykke vår oppriktige takknemlighet til byen Cannes, CANAL + og de private og institusjonelle samarbeidspartnere som allerede har gitt oss sin støtte» legger Fleur Pellerin til.

Den femte sesongen av den franske suksesserien Le Bureau des Légendes var blant seriene som skulle presenteres på Cannesseries.