13. mars er kommer nok en norsk serie på Netflix. Blodtur er en norsk antologi-serie, en sjangerlek hvor mørke, men morsomme historier begir seg ut på krappe svinger, mysterier, absurditeter og morbid humor.

Hver episode er en avsluttende historie med sitt eget karaktergalleri og uforutsigbare univers. Det eneste de seks episodene har til felles er prologen hvor vi er med på en mystisk buss som kjører gjennom et øde landskap. Passasjerene som går av er de forskjellige hovedrollene i deres egne episoder. Blodtur er hårreisende, samtidig som den er fullstappet med humor, og satt til et realistisk men fortsatt merkelig univers. En serie for de av oss som setter pris på uhyggelige historier, og som underholdes av bloddryppende skrekk.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen