HBO vil lage tv-serie av «Parasitt»

HBO planlegger å gjenskape  Oscar-vinneren Parasitt som tv-serie. Det ryktes at Mark Ruffalo blir en del av rollebesetningen.

Etter den enorme suksessen til Bong Joon-hos Parasitt, har HBO bekreftet at en amerikansk nyinnspilling som en serie basert på spillefilmen. Serien skal foregå  mellom de to tidsperiodene i filmen.

Dette kommer ikke som noen overraskelse, ettersom den koreanske regissøren rapporteres å ha hatt flere ideer som han ønsket å innlemme i den originale spillefilmen, men ble begrenset av den to timers lange tiden.

«Jeg hadde alle disse viktige ideene samlet fra da jeg begynte å skrive manuset. Jeg kunne bare ikke inkludere alle ideene i filmens to timer lange spilletid. De er alle lagret i min iPad. Målet mitt er å få dette med i en seks timer lang serie, «forteller Bong Joon-ho.

Ryktene sier at Avengers-stjernen Mark Ruffalo skal spille i serien. Det er ingen hemmelighet at Ruffalo er en stor beundring av Bong Joon-ho, som han tidligere har fortalt i et intervju med ComicBook.com: «Jeg elsker ham og jeg elsker den filmen. Jeg vil gjerne spille i tv-serien.»

Med en spilletid på seks timer blir tv-serien mest sannsynlig på seks episoder.