Skrekkfilmen «Corona Zombies» slippes i april

Der andre ser problemer er det andre som ser muligheter. En satirisk skrekkfilm om coronaviruset er allerede spilt inn.

Mens verden er i karantene og filminnspillinger stenger ned, er det alt annet enn isolasjon fra det mer beryktede enn berømte filmselskapet Full Moon Features. Studioet har allerede vært i stand til å spille inn filmen med corona-pandemien som bakteppe, skriver Horror Society.

Når massehysteri bryter ut i noen slags form, kan du alltid stole på skrekkfilmskapere med lavt budsjett kommer ut for å melke panikken for alt det er verdt. At coronaviruset nå endrer livet slik vi kjenner det til det verre, har hindret Full Moon Features i å dra nytte av situasjonen.

Den første av mange

Det vil være mennesker som synes utgivelsen av Corona Zombies er i dårlig smak, og det er helt forståelig. Andre vil sannsynligvis synes Full Moons skamløshet er ganske morsom. Men poenget er at Corona Zombies sannsynligvis vil være den første av hundrevis av filmer av denne leken som kommer med i løpet av de neste månedene eller årene, avhengig av hvor lang tid det tar for et normalt liv å gjenoppta for mennesker. Og de fleste av disse filmene vil ha zombier fordi virus og de levende døde er synonyme med hverandre.

Noen vil sikkert finne eksistensen av denne filmen som både  krenkende og ufølsom. Historien til skrekk- og exploitation-filmer er full av produksjoner har ført til oppstand og raseri fordi de skamløst utnyttet sosiale engstelser og grusomheter.

Klassisk horrorelement

For eksempel inspirerte mordene til Manson-familien en hel bølge av filmer som fremstilte hippier som livsfarlige drapsmenn tilbake på 1970-tallet, mens svineinfluensa-viruset var bakgrunn for utallige skrekkfilmer med sykdomstema for bare noen få år siden.

Full Moon Features kaster ikke bort tiden. I følge Horror Society er Corona Zombies for tiden i etterproduksjonsfasen. Historien dreier seg om en pandemi som gjør infiserte mennesker til blodtørstige galninger. Abonnenter på Full Moons strømmetjeneste vil kunne se filmen 10. april.