Kino starter egen strømmetjeneste

Grand Teatret i København har startet sin egen strømmetjeneste. Kinoen gjør det nå mulig å leie kvalitetsfilmer og se de hjemme i sin egen stue.

Mens Viaplay, Netflix og HBO fortsetter å målrette mot et bredt publikum, lanserer kinoen en egen strømmetjenestetil de som elsker kunstfilmer.

Det lille kinoen Grand Teatret i København har alltid forsøkt å vise kvalitetsfilmer.De siste årene har det også vært et av de få stedene i København hvor du har kunnet se filmet som har mindre appell til et mainstream publikum. Når filmene har blitt kjørt ferdig på kino, har de ofte vært vanskelig å plukke opp igjen.

Nå kan imidlertid alle hente på kinoens bakkatalog hjemme i sofaen. Kinoen har lansert Grand Hjemmebio både på internett og som app.

Kinosjef Kim Foss mener de er de rette menneskene til å åpne en slik tjeneste: «Det har strømmet mye vann i elven siden Grand Teatret åpnet 1. juledag 1913. Med over 100 års erfaring med kvalitetsfilmer, mener vi å ha nok kunnskap og filmkjærlighet til å omfavne filmvisning hjemme. Tilbudet på Grand Hjemmebio er – som på kino – nøye valgt i henhold til det vi mener er det absolutt beste på filmfronten, ”siteres han i en pressemelding.

Akkurat nå har kinoen mer enn 180 forskjellige titler, og nye og gamle filmer vil bli lagt kontinuerlig. Nå kan du blant annet se den danske Dronningen med Trine Dyrholm, den ungarske Sauls sønn, den franske Amour eller dHans Petter Molands Ut og stjæle hester.