Nytt på Netflix første uka i april

Første uka i  april byr Netflix på en rekke nye serier og ikke minst gjensyn med en rekke animasjonsfilmer fra Studio Ghibli. Det blir fullt mulig å holde seg i hjemmekarantene også denne uka.

Onsdag 1. april

Community sesong 1-5 De første fem sesongene av den amerikanske sitcomen om en mangfoldig gruppe sære figurer ved et college, med Donald Glover og Alison Brie i hovedrollene.

El Dragón: Return of a Warrior spanskspråklig kriminaldramaserie om en suksessfull, men mystisk gründer.

Møte med Valmueåsen Studio Ghibli-film som forteller historien om en jente på ungdomsskolen som søker å forhindre at skoleklubbhuset blir revet.

How to Fix a Drug Scandal sesong 1 Dokumentarfilm om sann kriminalitet som fokuserer på forbrytelsene til to kjemikere på et narkotikalaboratorie.

Det levende slottet Studio Ghibli-film om en jente som blir venn med en trollmann som bor i et magisk flygende slott – før hun blir forbannet av en ond heks

Nailed It! sesong 4 Reality-serier med amatørbakere som ikke alltid har hatt suksess på kjøkkenet.

Pompoko Studio Ghibli-film om tanuki – japanske vaskebjørnhunder som er vanlig i japansk folklore og er i stand til å skifte form.

Ponyo på klippen ved havet Studio Ghibli-film om en gullfiskprinsesse som lengter etter å bli menneske.

Sunderland ‘Til I Die sesong 2 Andre serie av flue-på-veggen-dokumentaren som gir et dyptgående innblikk på de indre begivenhetene ved Sunderland Football Club.

Marnie – min hemmelige venninne Studio Ghibli-filmen om en ung jente som flytter på landet og blir venn med en mystisk jente – som hun uventet har nære bånd med.

Whisper of the Heart Studio Ghibli-filmen om en jente som bruker mye av tiden sin på å lese og oppdager at alle bibliotekbøkene hun låner tidligere har blitt lånt av den samme gutten.

Vinden stiger Studio Ghibli-film om en japansk luftfartsingeniør som skapte et jagerfly fra andre verdenskrig.

Fredag ​​3. april

Coffee & Kareem Ed Helms og Taraji P Henson har hovedrollene i denne originale Netflix-komedien om en 12-åring som tilfeldigvis involverer familien sin i et hemmelig kriminelt nettverk.

Papirhuset / La Casa de Papel del 4 Spansk krimdramaserie om en kriminell mesterhjerne kommer tilbake for.
Papirhuset – bedre kjent som La Casa de Papel i hjemlandet Spania – er ikke bare det mest sette ikke-engelske showet på Netflix, men en av de mest sette seriene generelt på strømmetjenesten.