Første uka i  april byr Netflix på en rekke nye serier og ikke minst gjensyn med en rekke animasjonsfilmer fra Studio Ghibli. Det blir fullt mulig å holde seg i hjemmekarantene også denne uka.

Onsdag 1. april

Community sesong 1-5 De første fem sesongene av den amerikanske sitcomen om en mangfoldig gruppe sære figurer ved et college, med Donald Glover og Alison Brie i hovedrollene.

El Dragón: Return of a Warrior spanskspråklig kriminaldramaserie om en suksessfull, men mystisk gründer.

Møte med Valmueåsen Studio Ghibli-film som forteller historien om en jente på ungdomsskolen som søker å forhindre at skoleklubbhuset blir revet.

How to Fix a Drug Scandal sesong 1 Dokumentarfilm om sann kriminalitet som fokuserer på forbrytelsene til to kjemikere på et narkotikalaboratorie.

Det levende slottet Studio Ghibli-film om en jente som blir venn med en trollmann som bor i et magisk flygende slott – før hun blir forbannet av en ond heks

Nailed It! sesong 4 Reality-serier med amatørbakere som ikke alltid har hatt suksess på kjøkkenet.

Pompoko Studio Ghibli-film om tanuki – japanske vaskebjørnhunder som er vanlig i japansk folklore og er i stand til å skifte form.

Ponyo på klippen ved havet Studio Ghibli-film om en gullfiskprinsesse som lengter etter å bli menneske.

Sunderland ‘Til I Die sesong 2 Andre serie av flue-på-veggen-dokumentaren som gir et dyptgående innblikk på de indre begivenhetene ved Sunderland Football Club.

Marnie – min hemmelige venninne Studio Ghibli-filmen om en ung jente som flytter på landet og blir venn med en mystisk jente – som hun uventet har nære bånd med.

Whisper of the Heart Studio Ghibli-filmen om en jente som bruker mye av tiden sin på å lese og oppdager at alle bibliotekbøkene hun låner tidligere har blitt lånt av den samme gutten.

Vinden stiger Studio Ghibli-film om en japansk luftfartsingeniør som skapte et jagerfly fra andre verdenskrig.

Fredag ​​3. april

Coffee & Kareem Ed Helms og Taraji P Henson har hovedrollene i denne originale Netflix-komedien om en 12-åring som tilfeldigvis involverer familien sin i et hemmelig kriminelt nettverk.

Papirhuset / La Casa de Papel del 4 Spansk krimdramaserie om en kriminell mesterhjerne kommer tilbake for.
Papirhuset – bedre kjent som La Casa de Papel i hjemlandet Spania – er ikke bare det mest sette ikke-engelske showet på Netflix, men en av de mest sette seriene generelt på strømmetjenesten.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen