Kommer i sommer: «Greenland»- Gerard Butler prøver å redde familien fra apokalypsen

Jorden kan gå under i katastrofefilmen Greenland. Hva gjør du når verden bryter sammen? Gerard Butler prøver å redde familien fra apokalypsen.

John Garrity (Gerard Butler), hans separerte kone Allison (Morena Baccarin) og sønnen Nathan begir seg ut på en farefull reise til deres eneste håp om trygghet. Mens flere byer rundt om i verden blir jevnet med jorden fra kometens fragmenter, opplever familien det beste og det verste menneskeheten kan by på, samtidig som de kjemper mot den økende panikken og lovløsheten rundt dem. Når nedtellingen til den globale apokalypsen nærmer seg null, er deres siste sjanse en desperat flytur til en mulig trygg havn på Grønland.

Flukt fra katastrofen

Roland Emmerichs filmer har lært oss alle at det er lurt å kaste seg i bilen og stikke av fra det uunngåelige. Vi har sett en rekke familiefedre prøve å redde sine kjære i filmer som The Day After Tomorrow og 2012.

Greenland er regissert av Angel Has Fallen-regissør Ric Roman Waugh. Deler av en komet treffer Jorden og skaper massiv ødeleggelse. Gerard Butler er mannen som dytter kone og barn i en bil og setter kursen mot en bunker på Grønland.

Greenland får en norsk kinopremiere 19. juni – med mindre helt andre typer globale katastrofer setter en stopper for det.