Det kan bli en sesong 2 av «Tiger King»

Blir det sesong 2 av Tiger King? «Det er mye som fortsatt er uklart rundt denne historien,» sier produsenten til BBC. Netflix-serien Tiger King er den store snakkisen for tiden.

Den syv-delte  krim-dokumentaren fokuserer på Joe Exotic, som kaller seg Tiger King, og historien om livet hans som gikk fra å drive en dyrepark med store kattedyr til en fengselsdom på 22 år for drap. Så, med all spenningen rundt den første serien, kommer det andre sesong?

Her er alt vi vet så langt …

Blir det en ny sesong av Tiger King? Det er veldig sannsynlig ut vi får får se mye mer av Joe Exotic og hans store katter. Produsentene Eric Goode og Rebecca Chaiklin snakket nylig om seriens karakterer, kontroverser og potensielle fremtid, og det høres ut som det er mye mer å fortelle.

Når han ble spurt om showets plot, svarte Chaiklin: «Jeg mener, ja, vi har en syk mengde opptak, og det er en historie som fremdeles utspiller seg. Vi er ikke sikre ennå, men det kan bli en oppfølger av denne historien fordi det er mye som fortsatt utspiller seg i den, og den vil være like dramatisk og like fargerik som det som har utfoldet seg de siste årene. »

Jo Exotic ble dømt for å ha hyret leiemordere for å ta livet av Carlo Baskin – som han igjen beskylder for å drept sin tidligere ektemann.

Hva vil den andre serien handle om?

Det er mange ubesvarte spørsmål i serien, for eksempel hva som skjedde med Jeff Lowe og Doc Antle. Så det er sannsynlig at en sesong 2 kan utforske dette. Jeff Lowe endte med å kjøpe Joe’s dyrepark etter at han ble arrestert, og er nå administrerende direktør. Han har tidligere blitt dømt for vold i hjemmet, og hadde også blitt tatt for ulovlig smuglede tigerunger i en koffert.

I mellomtiden driver Doc Antle – som er grunnlegger og direktør for The Institute for Greatly Endangered and Rare Species, også kjent som T.I.G.E.R.S., i Myrtle Beach, Florida – som fortsatt driver og tjener en formue på det. Med Tiger King foreløpig fengslet, er det sannsynlig at produsentene også kan undersøke dette.

Hva skjedde i den første serien?

Den første serien så på kontroversene rundt mennesker som eier store kattedyr, inkludert løver og tigre, med fokus hovedsakelig på Joe Exotic – Tiger King. Dokumentaren lovet å vise hvordan “det eneste farligere enn en stor katt er eieren”.

Tiger King avtjener for tiden 22 år for to dommer for planlegging av to leiemord og forbrytelser mot dyr. Det hele skyldes hans rivalisering med en annen stor katteeier, Carole Baskin, som han leide inn to forskjellige leiemordere for å drepe.

Tiger King: Drap, kaos og galskap er nå tilgjengelig for strøm på Netflix.