Nå kommer Oscar-vinneren «Parasitt» og kritikerroste «The Farewell» på strømmetjenestene

Førstkommende mandag, 6. april, slipper vi årets store filmsnakkis,Oscar-vinner Parasitt og Lulu Wangs krttikerroste The Farewell på strømmetjenestene.

– Det er i overkant spennende tider for oss filmbransjen, og vi blir nødt til å tenke på nye måter! Mens Parasitt gikk sin seiersgang på kinoer over hele landet da kinoene brått måtte stenge 12. mars, rakk The Farewell akkurat ikke sin egen kinopremiere 13. mars. Derfor er vi glade for at filmene nå likevel blir tilgjengelige for publikum i nye former. Vi har vel sjeldent hatt mer tid til å se film, egentlig. Vi i Arthaus vil likevel alltid være tydelige på at film er og alltid vil være best på kino, og sender en varm tanke til alle våre gode samarbeidspartnere i hele landet som nå er tvunget til å holde stengt, uttaler daglig leder i Arthaus Svend Bolstad Jensen.

Parasitt vil være tilgjengelig på SF Anytime (Get), Blockbuster, iTunes, NENT/Viaplay, Altibox, Rakuten og Google. The Farewell kan du se på premium VOD på SF Anytime (Get), Blockbuster, NENT/Viaplay, Altibox og Rakuten.