Horrorfilmen «The Others» den neste ut i rekken av nyinnspillinger

Hollywoods idétørke og nyinnspillingstrend fortsetter. De kan ikke la noe være i fred. Nå er turen kommet til skrekkfilmen The Others fra 2001 med Nicole Kidman.

I følge Deadline skal LA-baserte Sentient Entertainment har snappet opp rettighetene til en nyinnspilling til nyinnspillingen.For de fleste vil nok denne nyinnspillingen fremstå som en av de mest unødvendige.

Orginalen som kom for nitten år siden høstet gode kritikker. The Others, regissert av Alejandro Amenábar, hadde Nicole Kidman i hovedrollen som Grace. Hun er en krigsenke som gjemmer barna sine bort i et isolert herskapshus på grunn av en sjelden sykdom preget av lysfølsomhet. Ankomsten av tre mystiske tjenere (spilt av Eric Sykes, Fionnula Flanagan og Elaine Cassidy) avslører husets skremmende hemmeligheter.

«Det er nesten uhyggelig hvor tidsriktige temaene er i dag: selvisolasjon, paranoia og frykt, og selvfølgelig det intense ønsket om å beskytte barna og oss selv mot farer,» sa Sentients manager og produsent Renee Tab. «Vi ser frem til å avdekke lagene hos hovedpersonen Grace, hvis smerte og demoner drar seerne på reise med sterke følelser.»