Dramaserien Mrs. America skulle hatt premiere på strømmetjenesten HBO Nordic i dag. Nå er serien, med Cate Blanchett i hovedrollen utsatt til lørdag.

HBO Nordic skriver i en pressemelding at «den nåværende situasjonen med koronavirus har dessverre ført til en forsinkelse i leveringen av episoder og premieren på Mrs. America har derfor blitt utsatt til førstkommende lørdag, 18. april. (opprinnelig premieredato i dag, 15. april).

i Mrs. America spiller Cate Blanchett den konservative Phyllis Schlafely, kvinnen som jobbet mot likestilling for kvinner og The Equal Rights Amendment (ERA) på 70-tallet i USA. Vi følger Schlafelys kamp mot feministbevegelsen – en kulturkrig som forandret det politiske landskapet i USA for alltid.

Utover Blanchett består det stjernespekkede ensemblet av blant andre Sarah Paulson, John Slattery, Rose Byrne, Elizabeth Banks og James Marsden.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen