Cate Blanchett as Phyllis Schlafly in the Hulu series Mrs. America.

«Mrs. America» er rammet av coronaviruset

Dramaserien Mrs. America skulle hatt premiere på strømmetjenesten HBO Nordic i dag. Nå er serien, med Cate Blanchett i hovedrollen utsatt til lørdag.

HBO Nordic skriver i en pressemelding at «den nåværende situasjonen med koronavirus har dessverre ført til en forsinkelse i leveringen av episoder og premieren på Mrs. America har derfor blitt utsatt til førstkommende lørdag, 18. april. (opprinnelig premieredato i dag, 15. april).

i Mrs. America spiller Cate Blanchett den konservative Phyllis Schlafely, kvinnen som jobbet mot likestilling for kvinner og The Equal Rights Amendment (ERA) på 70-tallet i USA. Vi følger Schlafelys kamp mot feministbevegelsen – en kulturkrig som forandret det politiske landskapet i USA for alltid.

Utover Blanchett består det stjernespekkede ensemblet av blant andre Sarah Paulson, John Slattery, Rose Byrne, Elizabeth Banks og James Marsden.