Årets utgave av filmfestivalen Oslo Pix skulle åpnet den 15. juni. Det har coronaviruset satt en effektiv stopper for.

Fjorårets festival ble en publikumssuksess, men nå må publikum vente ytterligere ett år på festivalen som hadde lagt om til et større og bedre program enn noensinne.

I mellomtiden jobber vi for å lage flere spennende visninger utover høsten med deler av filmprogrammet fra det som skulle vært den fjerde utgaven av Oslo Pix.

I forbindelse med Covid-19 får også Film fra Sør-festivalen nye datoer, og arrangeres 26. november – 6. desember. Arabiske filmdager som skulle vært avholdt i mars, gjennomføres i forbindelse med Film fra Sør.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen