Trailerpremiere: Nå kommer gangsterfilmen «Capone» med Tom Hardy

Josh Tranks film med Tom Hardy i hovedrollene som gangsterkongen Al Capone går rett på strømmetjenestene 12. mai.

Regissør Josh Tranks film gikk tidligere under tittelen Fonzo,  men er nå omdøpt til Capone. Filmen skulle egentlig hatt kinopremiere i sommer. Nå blir det i stedet strømmepremiere på filmen i stedet.

Det biografiske dramaet finner sted 10 år inn i Capones fengselsstraff. Den 47 år gamle gangsteren begynner å lide av demens og blir hjemsøkt av sin voldelige fortid. I tillegg til Hardy møter vi også Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan og Dunkirk-favoritten Jack Lowden.

«Capone» er Tranks retur til lerret etter floppen Fantastic Four.  Han har også skrevet manuset til Capone. Capone blir markere Hardys første store film siden Venom (2018), tegneseriefilmen som ble en verdensomspennende blockbuster og spilte inn over 800 millioner dollar.

Blant Capone-produsentene finner vi Lawrence Bender som er mest kjent for sine samarbeid med Quentin Tarantino – inkludert Reservoir Dogs, Pulp Fiction og Kill Bill.

Se den første offisielle traileren for Capone i videoen nedenfor. Premiere er 12. mai.