Det ikoniske skrekkhotellet Overlook, fra Stephen Kings roman «Ondskapens hotell,» vil igjen bli åstedet for skremmende opplevelser.

Etter filmene The Shining og Doctor Sleep planlegges en TV-serie fra det samme universet. Overlook utvikles som en TV-serie for den nye strømmetjenesten HBO Max som lanseres i mai i USA.

J.J. Abrams og hans produksjonsselskap Bad Robot har mottatt en bestilling på 10 episoder fra HBO Max. THR beskriver Overlook som en spinoff ment for å «utforske utallige, uhyggelige historier om det mest berømte hjemsøkte hotellet i amerikansk fiksjon.»

Bad Robot utvikler også to andre serier for den samme strømmetjenesten: Duster-thrilleren og den overnaturlige Justice League Dark basert på DCs tegneserier.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen