Et nytt drama med Melissa McCarthy er på vei til Netflix. Strømmegiganten vant rettighetene til The Starling for 20 millioner dollar.

Netflix slo ut konkurrenter som Lionsgate og Sony og tok med seg rettighetene til The Starling for nærmere 20 millioner dollar, skriver Deadline.

Historien følger et ektepar som går gjennom en tragedie, noe som er stresser forholdet. Mens mannen hennes (Chris O’Dowd) griper inn for å takle sorgen, finner kona Lily (McCarthy) trøst ved å fikse og jobbe i hagen. Men en iherdig stær skaper trøbbel, og en veterinær (Kevin Kline) blir kalt inn for å redde både hagen og Lily.

The Starling er regissert av Ted Melfi, kjent for St. Vincent og Hidden Assets. Filmen er allerede forhåndsinnspilt og hjelper Netflix med å fylle hullene i en tid der alle filmproduksjoner er i pause.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen