Pierce Brosnan: -Tarantino pitchet meg en Bond-idé i fylla

007-stjernen mintes det hele i en live-kommentar til magasinet Esquire i går hvor fortalte om den gangen han møtte Quentin Tarantino over noen martinis.

Die Another Day fra 2002 ble Pierce Brosnans siste film som agent 007. Men det kunne ha vært en femmer om Quentin Tarantino fikk det han ønsket.

Regissøren bak Pulp Fiction og Kill Bill møtte Brosnan over noen martinis for å presentere ideen sin for en James Bond-film. Skuespilleren avslørte dette under en direktesendt kommentar til filmen GoldenEye i går, ifølge magasinet Esquire:

– Det var etter Kill Bill 2. Han ville møte meg så jeg dro til Hollywood og møtte ham på Four Seasons. Quentin ble forsinket, han gjorde presse-intervjuer i etasjen over – og begynte å sendte meg martinis.

Det ble med Bond-ideen for Tarantino. Produsentene tok ikke sjansen på ham.

Etter et par glass dukker Tarantino, og herrene fortsatte å drikke og kaste baller om en Bond-film. Brosnan husker at de ble fulle og høylytte:

– Han slo i bordet og sa: «Du er den beste James Bond, jeg vil lage James Bond» (…) Jeg gikk tilbake til produsentene og fortalte dem, men det var ikke meningen at det skulle skje. Ingen Tarantino for James Bond. Det hadde vært morsomt hvis det hadde skjedd.

Dessverre vet vi ikke mer om Tarantinos planer for filmen – Bond-produsentene valgte en tryggere rute og leide inn Martin Campbell (GoldenEye) som startet Daniel Craig-epoken med Casino Royale.